Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
Gofry z chałki z konfiturą figową i serem radamer, roszponka, papryka
Kiełki rzodkiewki, Konfitura figowa (Figi, cukier z trzciny cukrowej, sok z cytryny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Roszponka, Ser radamer (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny), Chałka (zawiera JAJA i GLUTEN) (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), MLEKO spożywcze 2% tł., Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 012 kJ/242 kcal |
Tłuszcz: 11,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 24,9 g w tym cukry: 11,5 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 13,0 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.