Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56 Star

Gofry z chałki z konfiturą figową i serem radamer, roszponka, papryka

papryka czerwona 37%, gofr 30% (JAJA kurze, chałka (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), MLEKO spożywcze 2% tł., pieprz czarny, sól), ser radamer 19% (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny), konfitura figowa 7% (Figi, cukier z trzciny cukrowej, sok z cytryny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), roszponka 7%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
953 kJ/228 kcal
Tłuszcz: 10,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
Węglowodany: 21,8 g
w tym cukry: 8,5 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 12,6 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: