Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
Gofry z oscypkiem i natką pietruszki, wędzony łosoś, pieczone pomidorki cherry
Roszponka, Mąka PSZENNA, MLEKO spożywcze 2% tł., Pieprz czarny, Proszek do pieczenia, Sól, JAJA kurze, MASŁO 82% tł., Natka pietruszki, Ser wędzony (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii), Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Miód pszczeli, Czosnek, Olej rzepakowy, Pomidorki cherry, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 055 kJ/252 kcal |
Tłuszcz: 12,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 21,5 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 14,1 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.