Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
Gofry z pesto bazyliowym, szynką parmeńską, mozzarellą i rukolą, pomidorki
Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Ser mozzarella (MlLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), Rukola, Pomidorki daktylowe, Bazylia, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, orzechy pinii, Mąka PSZENNA, Oliwa z oliwek, Czosnek, MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Proszek do pieczenia, MAŚLANKA, Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 078 kJ/258 kcal |
Tłuszcz: 18,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 11,8 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 13,2 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.