Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22 Star

Gofry z pieczonym burakiem, serem kozim i rukolą

Burak, MAŚLANKA, Mąka PSZENNA, Ser kozi (MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej), JAJA kurze, Rukola, JOGURT naturalny 2% tł., MASŁO 82% tł., Bazylia, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek, Oliwa z oliwek, Cukier, Proszek do pieczenia, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Burak młody

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 064 kJ/254 kcal
Tłuszcz: 10,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g
Węglowodany: 33,4 g
w tym cukry: 12,6 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 9,6 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: