Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
Gofry z pieczonym burakiem, serem kozim i rukolą
Burak, Bazylia, JOGURT naturalny 2% tł., Rukola, MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Proszek do pieczenia, MAŚLANKA, Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Cukier, Burak młody, Czosnek, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 067 kJ/255 kcal |
Tłuszcz: 10,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g |
Węglowodany: 33,4 g w tym cukry: 11,6 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.