Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Less Gluten
Gołąbki drobiowo-wieprzowe w sosie pomidorowym, puree ziemniaczane
Koperek, Ryż biały, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Ziemniaki, Pieprz czarny, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Kapusta biała, Kurczak udko, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Wieprzowina, Majeranek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 261 kJ/540 kcal |
Tłuszcz: 20,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 63,7 g w tym cukry: 11,4 g |
Błonnik: 9,0 g |
Białko: 25,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.