Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gołąbki w sosie pomidorowym
Koperek, Kurczak udko, Majeranek, Wieprzowina, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Kapusta biała, Ryż biały, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 248 kJ/298 kcal |
Tłuszcz: 13,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 26,2 g w tym cukry: 10,1 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 16,9 g |
Sól: 0,4 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.