Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.99 Star
  • Less Gluten

Gołąbki we włoskiej kapuście z kaszą gryczaną, boczniakami, kalafiorem i parmezanem w sosie pomidorowym

Kapusta włoska, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Kasza gryczana palona, JAJA kurze, Boczniaki, Kalafior, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Czosnek, Natka pietruszki karbowana, Sól, Cukier, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 784 kJ/426 kcal
Tłuszcz: 15,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g
Węglowodany: 48,6 g
w tym cukry: 11,7 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 24,5 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: