Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.99
-
Less Gluten
Gołąbki we włoskiej kapuście z kaszą gryczaną, boczniakami, kalafiorem i parmezanem w sosie pomidorowym
Cebula biała, Olej rzepakowy, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Boczniaki, Czosnek, Sól, Kalafior, Kasza gryczana palona, JAJA kurze, Kapusta włoska, Natka pietruszki karbowana, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 803 kJ/431 kcal |
Tłuszcz: 15,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 49,1 g w tym cukry: 11,6 g |
Błonnik: 9,9 g |
Białko: 24,8 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.