Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Vegan
Grahamka słonecznikowa z hummusem miso i świeżymi warzywami
Bułka grahamka słonecznikowa (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, ziarna słonecznika), Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Pieprz czarny, Sól, Syrop klonowy, Kmin rzymski, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Woda mineralna niegazowana, Ciecierzyca, Czosnek, Kalarepa, Ogórek zielony, Roszponka, SEZAM czarny
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 079 kJ/497 kcal |
Tłuszcz: 13,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 80,4 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 13,9 g |
Białko: 21,1 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.