Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Grahamka z marynowanym tempehem, piklami i czosnkowym mayo
Kiełki fasoli mung, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Papryka czerwona, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pasta z tamaryndowca, Papryka wędzona, Ocet ryżowy (woda, ryż), Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), Miód pszczeli, Koncentrat pomidorowy 30%, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Sałata lodowa
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 271 kJ/304 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 34,6 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 17,1 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.