Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
Bułka otrębowa z pastą z groszku i serem podana z rzodkiewką
Bułka z płatkami owsianymi (Mąka ŻYTNIA 720, mąka ŻYTNIA 2000, woda, płatki OWSIANE, drożdże, cukier, sól), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Woda mineralna niegazowana, Czosnek, Olej rzepakowy, Groszek zielony, Koperek, Sok z cytryny, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 014 kJ/242 kcal |
Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 30,2 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 13,3 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.