Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18 Star

Bułka otrębowa z pastą z groszku i serem podana z rzodkiewką

Rzodkiewka, Groszek zielony, Bułka z płatkami owsianymi (Mąka ŻYTNIA 720, mąka ŻYTNIA 2000, woda, płatki OWSIANE, drożdże, cukier, sól), Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Olej rzepakowy, Woda mineralna niegazowana, Koperek, Sok z cytryny, Sól, Pieprz czarny, Czosnek, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 031 kJ/246 kcal
Tłuszcz: 8,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 27,6 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 13,4 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: