Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Granola gryczano-jaglana, wegański jogurt , śliwki
Sojowa alternatywa jogurtu (woda, SOJA, cukier, cytrynian triwapnia, stabilizator: pektyny, regulator kwasowości: cytrynian sodu, kwas cytrynowy, środki smakowe, sól, antyutleniacze: ekstrakty tokoferol, kwas tłuszczowy, kwas askorbinowy, witaminy: B12, D2, Kultury jogurtowe: St. Thermophilus, L. bulgaricus), Cynamon, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Siemię lniane, Sok jabłkowy, Dynia pestki, Kasza gryczana niepalona, Sól, Kasza jaglana, MIGDAŁY, Miód pszczeli, Olej kokosowy, Śliwki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 513 kJ/362 kcal |
Tłuszcz: 19,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 37,0 g w tym cukry: 17,0 g |
Błonnik: 6,2 g |
Białko: 14,5 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.