Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
Granola jabłkowa z jogurtem kokosowym i brzoskwinią
Brzoskwinia, Imbir, MIGDAŁY w płatkach, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Płatki OWSIANE, Nasiona słonecznika, Sól, Figi suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Jabłko suszone (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Morele suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Sok jabłkowy, Syrop klonowy, Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus))
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 188 kJ/523 kcal |
Tłuszcz: 23,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,3 g |
Węglowodany: 72,2 g w tym cukry: 38,2 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 8,0 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.