Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Dairy Free
Granola orzechowa z czekoladowym puddingiem chia z tapioką i pomarańczą
Cukier, Kakao, Ksylitol, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Nasiona chia, Tapioka (skrobia z tapioki, woda), MIGDAŁY w płatkach, Miód pszczeli, Płatki OWSIANE, ORZECHY LASKOWE, ORZECHY NERKOWCA, ORZECHY WŁOSKIE, Mięta, Pomarańcza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 110 kJ/265 kcal |
Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 33,8 g w tym cukry: 13,2 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.