Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Granola piernikowa, jogurt kokosowy, persymona
Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Kaki, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY WŁOSKIE, Cynamon, Imbir, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), Sok pomarańczowy, Syrop klonowy, Olej kokosowy, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 582 kJ/378 kcal |
Tłuszcz: 16,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,6 g |
Węglowodany: 51,1 g w tym cukry: 20,7 g |
Błonnik: 5,8 g |
Białko: 5,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.