Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
-
Less Gluten
Granola pomarańczowa z żurawiną i orzechami nerkowca, jogurt naturalny, jabłko
JOGURT naturalny 2% tł., jabłko, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Dynia pestki, Miód pszczeli, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Sok pomarańczowy, Wiórki kokosowe, Olej kokosowy, ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 082 kJ/258 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g |
Węglowodany: 33,0 g w tym cukry: 13,3 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 8,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.