Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Dairy Free
-
Vegan
Granola z preparowanym ryżem i rodzynkami, jogurt kokosowy, mus truskawkowy, mango
Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Mango, Cukier, Truskawki, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Ryż preparowany, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Olej rzepakowy, ORZECHY LASKOWE, Płatki OWSIANE, Syrop klonowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 123 kJ/268 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 40,3 g w tym cukry: 20,6 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 4,4 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.