Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
-
Granola zbożowa podana z jogurtem naturalnym i sosem wiśniowym
Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Miód pszczeli, Olej rzepakowy, ORZECHY LASKOWE, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Siemię lniane, JOGURT naturalny 2% tł., Cukier, Mąka ziemniaczana, Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 997 kJ/238 kcal |
Tłuszcz: 8,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 33,4 g w tym cukry: 9,9 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 9,2 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.