Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gratin z batatów
Batat, Oliwa z oliwek, SELER korzeniowy, Cebula biała, Olej rzepakowy, Cząber, Gałka muszkatołowa, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, JAJA kurze, Wegańska alternatywa sera (Woda, olej kokosowy, skrobia, skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty (zawiera drożdże), substancja konserwująca: kwas sorbowy, witamina B12, barwnik: B-karoten), Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 518 kJ/124 kcal |
Tłuszcz: 8,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 10,1 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 3,3 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.