Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Grecka pasta fava z kaparami, słupki marchewki i selera naciowego
Marchew, Oliwa z oliwek, Oregano, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Tymianek, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Soczewica żółta, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), SELER naciowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 481 kJ/115 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 14,4 g w tym cukry: 2,2 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.