Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Grecka pasta fava z kaparami, słupki marchewki i selera naciowego

SELER naciowy, Marchew, Soczewica żółta, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cebula czerwona, Oregano, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
481 kJ/115 kcal
Tłuszcz: 4,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 14,4 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 3,9 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: