Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Less Gluten
Dip z greckiego sera, słupki marchewki
Marchew, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Koperek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 857 kJ/205 kcal |
Tłuszcz: 14,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g |
Węglowodany: 14,8 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 8,8 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.