Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Less Gluten

Dip z greckiego sera, słupki marchewki

dip 55% (ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), sok z cytryny, oliwa z oliwek, czosnek, pieprz czarny, sól, olej rzepakowy), marchew 44%, koperek 2%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
798 kJ/191 kcal
Tłuszcz: 11,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g
Węglowodany: 13,9 g
w tym cukry: 10,3 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 11,1 g
Sól: 2,3 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: