Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
Greckie kotleciki keftedes z halloumi i dipem tzatziki, kasza bulgur z oliwkami, cukinia
Cukinia, Bazylia, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Natka pietruszki, JAJA kurze, Kasza jaglana, Papryka słodka, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Cebula czerwona, Ogórek zielony, Koperek, Olej rzepakowy, Czosnek, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Sól, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 684 kJ/880 kcal |
Tłuszcz: 47,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18,5 g |
Węglowodany: 86,5 g w tym cukry: 11,4 g |
Błonnik: 11,5 g |
Białko: 40,7 g |
Sól: 4,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.