Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
Greckie suvlaki drobiowe z sosem tzatziki, kasza bulgur, pieczone pomidorki z tymiankiem
Kmin rzymski, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Koperek, Koperek, JOGURT naturalny 2% tł., Pomidorki cherry, Tymianek, Miód pszczeli, Mięta, Kurczak (pierś), Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 200 kJ/526 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 60,6 g w tym cukry: 9,2 g |
Błonnik: 7,5 g |
Białko: 52,3 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.