Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Less Gluten
Grillowana cukinia z fetą, czarnymi oliwkami i szpinakiem, sos jogurtowo-koperkowy
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula czerwona, Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), JOGURT naturalny 2% tł., Koperek, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 612 kJ/146 kcal |
Tłuszcz: 8,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 9,0 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 9,1 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.