Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Grillowane boczniaki z pieczarkami portobello i cebulą, dip paprykowy, nachosy kukurydziane
Nachosy bezglutenowe ekologiczne (Mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oliwa z oliwek, Papryka słodka, Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, MIGDAŁY w płatkach, Papryka czerwona, Boczniaki, Cebula biała, Pieczarki portobello, Kiełki słonecznika
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 276 kJ/305 kcal |
Tłuszcz: 16,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 29,3 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 14,1 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.