Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Grillowany kurczak z salsą z mango, awokado i kolendrą, mix ryżu, pieczone warzywa
Kolendra, Tymianek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ryż czarny, Ryż brązowy, Ryż basmati, Kurczak (pierś), Papryka słodka, Cukinia, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Papryka żółta, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Awokado Hass
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 387 kJ/570 kcal |
Tłuszcz: 11,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 70,6 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 6,9 g |
Białko: 48,0 g |
Sól: 1,1 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.