Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
Groszek cukrowy z fasolką edamame i jajkiem, sos sojowo-sezamowy
Fasola edamame, Groszek cukrowy, JAJA kurze, Kiełki słonecznika, SEZAM biały, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Ocet ryżowy (woda, ryż), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 641 kJ/153 kcal |
Tłuszcz: 6,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 9,9 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 10,6 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.