Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Less Gluten
Gruszka pieczona z sosem waniliowo-orzechowym
Mięta, Gruszka, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Miód pszczeli, MLEKO spożywcze 2% tł.
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 971 kJ/232 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 38,9 g w tym cukry: 25,3 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.