Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Gruszkowe crumble, budyń kokosowy
Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Ksylitol, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta kokosowa (wiórki kokosowe), Pasta waniliowa, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Gruszka, Olej kokosowy, Płatki OWSIANE bezglutenowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 426 kJ/102 kcal |
Tłuszcz: 4,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 18,0 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 0,9 g |
Sól: 0,0 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.