Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Gruziński chlebek z serem, gulasz z bakłażanem
Gruziński chlebek z serem (zawiera MLEKO i GLUTEN), Cebula czerwona, Cukier, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Papryka żółta, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Bakłażan, Czosnek, Kolendra, Natka pietruszki, Natka pietruszki karbowana
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 266 kJ/303 kcal |
Tłuszcz: 14,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g |
Węglowodany: 34,0 g w tym cukry: 8,3 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 12,5 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.