Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Gruzińskie chaczapuri z serem capri i szczypiorkiem, sos adżika
Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Czosnek, Papryka czerwona, Cebula biała, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka słodka, Oliwa z oliwek, Szczypiorek, Ser Capri, JAJA kurze, Natka pietruszki, Kolendra, Bakłażan, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Marchew, Cukier, Cebula czerwona, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Pieprz czarny, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 687 kJ/881 kcal |
Tłuszcz: 38,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,4 g |
Węglowodany: 101,4 g w tym cukry: 13,0 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 40,6 g |
Sól: 4,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.