Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.02
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gryczane kaszotto z młodą kapustą, ciecierzycą i koperkiem, surówka z marchewki
Kapusta młoda, Oliwa z oliwek, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Ciecierzyca, Czosnek, Olej rzepakowy, Kasza gryczana niepalona, Koperek, Szczypiorek, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 061 kJ/732 kcal |
Tłuszcz: 14,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 135,3 g w tym cukry: 10,1 g |
Błonnik: 16,4 g |
Białko: 28,0 g |
Sól: 2,9 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.