Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.95
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Gryczane kaszotto z zieloną soczewicą, botwinką i orzechami nerkowca, surówka z selera z chrzanem i rodzynkami
ORZECHY NERKOWCA, Olej rzepakowy, Botwinka, Czosnek, Sól, Burak młody, Kasza gryczana palona, Por, Soczewica zielona, Kiełki słonecznika, Chrzan, Cukier, Jabłko, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), SELER korzeniowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 634 kJ/630 kcal |
Tłuszcz: 19,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 94,2 g w tym cukry: 19,9 g |
Błonnik: 18,9 g |
Białko: 23,3 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.