Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Less Gluten
Gryczane naleśniki z twarożkiem waniliowym i rodzynkami, brzoskwinie duszone z rozmarynem
Mięta, Brzoskwinia, Miód pszczeli, Rozmaryn, Mąka gryczana, Mąka ryżowa, MLEKO spożywcze 2% tł., JAJA kurze, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 965 kJ/231 kcal |
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 39,4 g w tym cukry: 20,1 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 7,7 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.