Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
Grzybowa lasagne z ricottą, rukola z pomidorami, sos jogurtowo-czosnkowy
Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, JOGURT naturalny 2% tł., Rukola, Pomidorki cherry, Olej rzepakowy, Czosnek, Miód pszczeli, MLEKO spożywcze 2% tł., Gałka muszkatołowa, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Podgrzybki, Natka pietruszki, Tymianek, Sól, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Pieprz czarny, MASŁO 82% tł., Cebula biała, Koperek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 945 kJ/226 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 28,0 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 11,9 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.