Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.87
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Grzybowe mapo tofu, ziemniaki po malezyjsku, pikantna surówka z sezamem
Cukier, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Pieprz cayenne, Kurkuma, Kolendra (nasiona), Kmin rzymski, Szczypiorek, Ogórek zielony, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), SEZAM biały, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Natka pietruszki, Kolendra, Imbir różowy marynowany, Koncentrat pomidorowy 30%, Grzyby shittake, Sól, Czosnek, Cebula biała, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Olej rzepakowy, Ocet ryżowy (woda, ryż), Mąka ziemniaczana, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 665 kJ/398 kcal |
Tłuszcz: 18,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 38,6 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 19,5 g |
Sól: 3,8 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.