Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.87 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Grzybowe mapo tofu, ziemniaki po malezyjsku, pikantna surówka z sezamem

Cukier, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Pieprz cayenne, Kurkuma, Kolendra (nasiona), Kmin rzymski, Szczypiorek, Ogórek zielony, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), SEZAM biały, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Natka pietruszki, Kolendra, Imbir różowy marynowany, Koncentrat pomidorowy 30%, Grzyby shittake, Sól, Czosnek, Cebula biała, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Olej rzepakowy, Ocet ryżowy (woda, ryż), Mąka ziemniaczana, Ziemniaki

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 665 kJ/398 kcal
Tłuszcz: 18,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 38,6 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 19,5 g
Sól: 3,8 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: