Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Grzybowy strogonow z soczewicą i orzechami laskowymi, kasza gryczana, surówka z ogórków kiszonych
Cebula biała, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Miód pszczeli, Cebula czerwona, ORZECHY LASKOWE, Kasza gryczana palona, Soczewica zielona, Boczniaki, Sól, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Pieczarka, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Ogórek kiszony
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 722 kJ/411 kcal |
Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 56,6 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 9,1 g |
Białko: 17,6 g |
Sól: 3,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.