Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.9
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Grzybowy strogonow, pieczone ziemniaczki, surówka z kapusty
Cebula biała, Soczewica zielona, Ziemniaki, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Koperek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Marchew, Kapusta biała, Boczniaki, Koncentrat pomidorowy 30%, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Pieczarka, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Ogórek kiszony (ogórki, woda, czosnek, chrzan, koper, sól), Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 397 kJ/334 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 50,8 g w tym cukry: 14,5 g |
Błonnik: 10,2 g |
Białko: 11,5 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.