Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
XXX_Grzyby shiitake z sosem teriyaki, czarnym ryżem i warzywami stir-fry
SEZAM biały, Sok z cytryny, Miód pszczeli, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Pieprz czarny, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Groszek cukrowy, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Oliwa z oliwek, grzyby shittake, Mąka ziemniaczana, Imbir różowy marynowany, Ryż czarny, Kiełki słonecznika, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Mąka PSZENNA, Panko (mąka PSZENNA, cukier, sól, woda), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 940 kJ/464 kcal |
Tłuszcz: 11,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 94,9 g w tym cukry: 18,2 g |
Błonnik: 6,9 g |
Białko: 11,5 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.