Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Guacamole z pomidorem, chleb bezglutenowy z ziarnami na zakwasie; ogórek, rzodkiewka
Rzodkiewka, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Cebula czerwona, Oliwa z oliwek, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Salsa chipotle (papryka chipotle, woda, sos pomidorowy, ocet, olej roślinny, sól, cebula, czosnek, cukier, przyprawy), Awokado Hass, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Kolendra, Sok z limonki świeżo wyciskany, Kiełki słonecznika, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 400 kJ/335 kcal |
Tłuszcz: 21,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 30,3 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,8 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.