Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
Gulasz po węgiersku podany z kopytkami
Cebula biała, Ziele angielskie, Tymianek, Pieprz czarny, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Imbir, Sól, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej rzepakowy, Marchew, Liść laurowy, Kluseczki ziemniaczane (płatki ziemniaczane (min 65%), mąka PSZENNA, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, woda, przyprawy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 274 kJ/305 kcal |
Tłuszcz: 3,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 49,6 g w tym cukry: 8,5 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 18,8 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.