Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star
  • Dairy Free

Gulasz po węgiersku podany z kopytkami

Cebula biała, Ziele angielskie, Tymianek, Pieprz czarny, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Imbir, Sól, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej rzepakowy, Marchew, Liść laurowy, Kluseczki ziemniaczane (płatki ziemniaczane (min 65%), mąka PSZENNA, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, woda, przyprawy)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 274 kJ/305 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 49,6 g
w tym cukry: 8,5 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 18,8 g
Sól: 2,2 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: