Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gulasz warzywny z fasolką mung, mix kasz
Bakłażan, Cebula czerwona, Imbir, Kmin rzymski, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, Sól, Fasola mung, Kasza gryczana niepalona, Kasza gryczana palona, Kasza jaglana, Natka pietruszki, ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 4 106 kJ/981 kcal |
Tłuszcz: 24,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 153,7 g w tym cukry: 31,4 g |
Błonnik: 27,9 g |
Białko: 40,9 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.