Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
Gulasz warzywny z pieczarkami, białą fasolą i tartym cheddarem, kasza bulgur
Cukier, Czubryca (papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny), Fasola biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, Olej rzepakowy, Pieczarki, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Cebula biała, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 641 kJ/392 kcal |
Tłuszcz: 13,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 53,0 g w tym cukry: 9,9 g |
Błonnik: 11,5 g |
Białko: 18,2 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.