Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Dairy Free
-
Vegan
Gulasz warzywny z pieczarkami, białą fasolą i wędzonym tempehem, kaszą bulgur z natką pietruszki
Cukier, Cebula biała, Syrop klonowy, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Papryka słodka, Majeranek, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego), Natka pietruszki, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Sól, Czubryca (papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny), SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Pieczarki, Olej rzepakowy, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Fasola biała, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 140 kJ/511 kcal |
Tłuszcz: 16,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 62,4 g w tym cukry: 10,7 g |
Błonnik: 11,3 g |
Białko: 29,9 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.