Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Gulasz warzywny z pieczarkami, białą fasolą i wędzonym tempehem, kaszą bulgur z natką pietruszki

Cukier, Cebula biała, Syrop klonowy, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Papryka słodka, Majeranek, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego), Natka pietruszki, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Sól, Czubryca (papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny), SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Pieczarki, Olej rzepakowy, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Fasola biała, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 140 kJ/511 kcal
Tłuszcz: 16,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 62,4 g
w tym cukry: 10,7 g
Błonnik: 11,3 g
Białko: 29,9 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • gluten
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: