Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gulasz warzywny z pomidorami i soczewicą, chleb bezglutenowy
Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Cukinia, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), SELER naciowy, Cebula biała, Czosnek, Sól, Soczewica czerwona, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 121 kJ/507 kcal |
Tłuszcz: 19,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 58,4 g w tym cukry: 12,7 g |
Błonnik: 13,9 g |
Białko: 19,0 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.