Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31 Star

Gulasz wegetariański z ciecierzycą i boczniakami podany z kaszą bulgur

Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Czubryca (papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny), Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka wędzona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Boczniaki, Cebula biała, Ciecierzyca, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 488 kJ/595 kcal
Tłuszcz: 25,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 73,3 g
w tym cukry: 12,1 g
Błonnik: 14,1 g
Białko: 25,5 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: