Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
Gulasz wegetariański z ciecierzycą i boczniakami podany z kaszą bulgur
Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Czubryca (papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny), Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka wędzona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Boczniaki, Cebula biała, Ciecierzyca, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 488 kJ/595 kcal |
Tłuszcz: 25,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g |
Węglowodany: 73,3 g w tym cukry: 12,1 g |
Błonnik: 14,1 g |
Białko: 25,5 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.