Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3 Star

Gulasz wegetariański z ciecierzycą i boczniakami podany z kaszą bulgur

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ciecierzyca, Boczniaki, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Marchew, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Cebula biała, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, SELER naciowy, Sól, Natka pietruszki, Czubryca (papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny), Papryka wędzona

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 494 kJ/596 kcal
Tłuszcz: 25,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 73,6 g
w tym cukry: 12,2 g
Błonnik: 14,1 g
Białko: 25,6 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: