Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Wegetariańska potrawka z batatami, ciecierzycą i szpinakiem podana z ryżem
Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), liście kafiru, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z limonki, Sól, Ziele angielskie, Batat, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Ciecierzyca, Szpinak, Ryż biały
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 859 kJ/205 kcal |
Tłuszcz: 6,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 33,2 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 5,8 g |
Sól: 0,4 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.