Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gulasz z białą fasolą, pomarańczami i dynią, ryż basmati
Cebula biała, Czosnek, Natka pietruszki, MIGDAŁY w płatkach, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Pomarańcza, Marchew, Fasola biała, Dynia, Sól, Cukier, Sok pomarańczowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Imbir, Gałka muszkatołowa, Ryż basmati
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 971 kJ/710 kcal |
Tłuszcz: 19,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 113,7 g w tym cukry: 22,9 g |
Błonnik: 13,9 g |
Białko: 23,8 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.