Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Gulasz z boczniakami, soczewicą, suszonymi pomidorami i orzechami pinii, mix kasz
Cebula biała, Ziele angielskie, orzechy pinii, Natka pietruszki, Kasza jaglana, Kasza gryczana palona, Kasza gryczana niepalona, Soczewica zielona, Czosnek, Boczniaki, Jabłko, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pietruszka, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Marchew, Majeranek, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 293 kJ/309 kcal |
Tłuszcz: 14,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 43,7 g w tym cukry: 7,8 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 0,6 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.